Lincoln Executive Superstretched limo

Lincoln Superstreched Executive limo:

Deze bijna 10 meter lange Executive limousine is de langste en meest luxe, in Europa rijdende, limousine van dit limotype. De klassieke uitstraling van de Lincoln limo’s kent iedereen van TV en is de meest bekende in ons land.
Executive limousines zijn de meest degelijke limo’s die er in Amerika worden gebouwd. Het is dan ook erg moeilijk om een limo van deze kwaliteit te vinden. Alles aan deze limousine is degelijk en puur luxe. De binnenzijde is zeer exclusief en rustgevend ingericht. De lange hoekbank aan de linkerzijde van de auto is uitgevoerd van mooi zwart leer. Verder is de afwerking aan de binnenzijde van een zeer hoogwaardige kwaliteit.
De lange luxe bar tegenover de lederen hoekbank is voorzien van diverse houders voor de champagne- en whisky glazen. Verder is de twinkelende bar voorzien van diverse gevulde drankvakken en de bekende champagnekoeler met champagne. Het plafond is mooi gestoffeerd en voorzien van verlichting met een “kroonluchter” uitstraling.
Verder is de auto voorzien van diverse tv’s, dvd-speler, airco, fiberoptic verlichting, uitgebreide gevulde bar en zelfs een luxe paraplu.
Uiteraard is auto volledig voorzien van privacy glas, waardoor je echte executive (directie) gevoel krijgt als je je in deze limo door de stad laat rijden. Al met al is deze limousine zeer exclusief en geeft een enorme kick om in te rijden.

Witte Lincoln Superstretched Limo - 3

No Comments Yet.

Leave a comment