ROZE Chrysler superstretched limo

Chrysler 300C ROZE superstretched limo:

Deze nieuwe 9 meter lange Chrysler limousine is de langste en meest moderne, in Europa rijdende, limousine van dit type. De stoere uitstraling van de Chrysler kent iedereen van de normale personenauto, maar wordt door z’n extreem uitgerekte body nog exclusiever om te zien. De extra lange tussenruit accentueert de lengte van de limousine, waardoor de meeste mensen even stilstaan en hem na kijken. Zelfs in het donker is de Chrysler limo een lust voor het oog door de moderne led limousineverlichting aan de zijkant van de auto.

Binnen in de limo is alles puur luxe. Een lange hoekbank langs de linkerzijde van de auto met er tegenover een net zo lange bar met verlichte houders voor de champagneglazen. Verder is de twinkelende bar voorzien van diverse gevulde drankvakken en de bekende champagnekoeler met champagne. In de spiegelwand van de bar is een TV verwerkt.
Het spiegelplafond is voorzien van een steeds twinkelende sterrenhemel en ook de bekende ondoorzichtige schuifwand tussen chauffeur en de passagiers is ingebouwd. Verder is de passagiersruimte voorzien van alle technische gemakken, waaronder diverse Tv’s, Dvd-speler, cd-speler, een enorm vermogen aan geluid, fiber-verlichting, discoverlichting, airco, etc. etc. etc.

interieur roze limo

Comments are closed.