Over ons

Ruim 15 jaar geleden is Limoverhuur.nl ontstaan uit een passie voor exclusieve en klassieke auto’s die wij zijn gaan verhuren om de kosten te dekken. In de loop der jaren is Limoverhuur.nl uitgebreid tot een bedrijf met een 20-tal auto’s, waaronder een aantal Chrysler 300C superstretched limousines en een nieuwe Hummer superstretched Hollywood limousine.

Onze hobby is uit de hand gelopen tot een bedrijf met een aantal zeer enthousiaste medewerkers die elke rit hun best doen om er voor U een feest van te maken. Ons bedrijf en chauffeurs zijn voorzien van alle diploma’s en papieren die noodzakelijk zijn. Limoverhuur.nl heeft een zeer uitgebreid en gevarieerd wagenpark, dat ingezet kan worden voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Hier kunt u denken aan trouwerijen, feesten, gala, zakelijk vervoer, VIP vervoer enz. We hebben de mooiste auto’s en limo’s in huis voor een zeer scherpe prijs en in de meeste gevallen rekenen wij ook nog eens geen voorrijkosten.

Neem een kijkje op deze website voor een indruk van de verschillende auto’s. Op het gebied van limousines hebben wij een ruim aanbod. Zo hebben wij de nieuwste types limo’s in ons wagenpark, maar ook voor een laag budget kunnen wij een passende limo leveren.

In alle gevallen zullen wij onze uiterste best doen om er voor u een feest van de maken! Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bellen op nummer 06 17 884 352

Tot ziens in een van onze bijzondere auto’s,

De medewerkers van Limoverhuur.nl